Насіннєва картопля Есмі (1 репродукція), 1 кг
- Виробник:Agrico (Нідерланди)
- Код товару:1051
- Сорт/Модель:Есмі
- Наявність:Є в наявності
Мінімальна сума замовлення - 300 грн.
Ранньостиглий високоврожайний столовий сорт картоплі. Період дозрівання від появи сходів до збирання врожаю складає 55-65 днів.
Кущ великий, сильнорослий, утворює 12-14 бульбоплодів загальною масою до (1 репродукция), 1 кг. Плоди видовжено-овальної форми з червоною шкіркою і поверхневими вічками. М’якуш жовтий. Маса картоплин складає від 70 до 130 грамів. Вміст крохмалю до 12,9%.
Висаджують картоплю у відкритий ґрунт наприкінці квітня на глибину 10-12 см. Відстань між рядками картоплі має бути не менше 50 см, і не менше 30 см у рядку. Після появи перших сходів слід розпушувати міжряддя і видаляти бур’яни. Коли рослина досягне 15-25 см, кущі необхідно підгортати, щоб формувалися бульбоплоди.
Сорт посухостійкий та витривалий, добре витримує високі літні температури. Росте практично на всіх типах ґрунтів. Малочутливий до парші, фітофторозу та вірусних захворювань, стійкий до раку картоплі і нематоди.
Має універсальне застосування у кулінарії, підходить для приготування перших страв, запікання та смаження.
Сорт вирізняється високою лежкістю (до 6 місяців) та підходить для зимового зберігання і продажу в торгових мережах.
Характеристика | |
Виробник | Agrico (Нідерланди) |
Вага в упаковці, кг. | 1 кг. |
Рослина | |
Культура | Картопля |
Посадковий матеріал | |
Репродукція | 1 / перша |
Плоди | |
По терміну дозрівання | Ранній |
Врожайність | Висока |
Вага плоду, грам | 70-100 |
Колір плоду | Червоний |
Колір м'якоті | Жовтий |
Кулінарні особливості | |
Кулінарне використання | Варіння, Запікання |
Хвороби, шкідники та стійкість | |
Хворобостійкість | Низька |
Посухостійкість | Висока |