Насіннєва картопля Мадлен (1 репродукція), 1 кг
- Виробник:Agrico (Нідерланди)
- Код товару:1054
- Сорт/Модель:Мадлен
- Наявність:Закінчився
Мінімальна сума замовлення - 250 грн.
Безкоштовна доставка Нова Пошта замовлень від 1 000 грн.
Перспективний сорт столової картоплі середньораннього терміну дозрівання. Період від появи перших сходів і до збору урожаю становить 65-80 днів. За найсприятливіших умов перший врожай можна збирати вже через 45-47 днів.
Високоврожайний
сорт, з одного куща можна зібрати 18-20 бульбоплодів середнього розміру масою
100-150 грамів кожен. Бульби округло-овальної
форми, шкірка з жовтим забарвленням, м’якуш світло-жовта, щільна. Вміст
крохмалю близько 14%.
Для
отримання хорошого врожаю рекомендується висаджувати пророщені бульби в
квітні-травні, коли ґрунт прогріється до +7°С. Глибина посадки не більше 10 см,
на відстані 30 см між ямками та на ширину міжрядь не менше 65 см.
Сорт
невибагливий до ґрунту і кліматичних умов, посухостійкий, але в регіонах з
посушливим кліматом потребує додаткового поливу.
Картопля цього
сорту має високу стійкість до вірусів А і Yn, раку, нематоди, фітофторозу
бульб. Слабостійка до парші звичайної, фітофтори бадилля і фузаріозу.
Час
дозрівання серпень-вересень. Сорт вирізняється стабільною врожайністю, добре
зберігається, не проростає, стійкий до механічних ушкоджень.
Використовується
для промислової переробки на картоплю фрі і чіпси. Має відмінні споживчі
якості, м’якуш розварюється слабо, не темніє при термообробці та нарізці. Ідеально підходить для салатів та смаження.
Підходить
для промислового вирощування, користується популярністю в кулінарії та закладах
харчування. Відмінний товарний вигляд робить його привабливим для покупців у
закладах торгівлі.
Характеристика | |
Виробник | Agrico (Нідерланди) |
Вага в упаковці, кг. | 1 |
Рослина | |
Культура | ![]() |
Посадковий матеріал | |
Репродукція | 1 / перша |
Плоди | |
По терміну дозрівання | Ранній |
Врожайність | Висока |
Вага плоду, грам | 100-110 |
Колір плоду | Жовтий |
Колір м'якоті | Жовтий |
Кулінарні особливості | |
Кулінарне використання | Універсальне |
Хвороби, шкідники та стійкість | |
Хворобостійкість | Середня |
Посухостійкість | Середня |