Актинідія Київська Гібридна
- Виробник:Україна
- Код товару:1262
- Сорт/Модель:Київська Гібридна
- Наявність:Закінчився
Мінімальна сума замовлення - 250 грн.
Безкоштовна доставка Нова Пошта замовлень від 1 000 грн.
Актинідія Київська Гібридна є одним з найпопулярніших сортів серед садівників та дачників завдяки своїй невибагливості до умов вирощування, декоративному вигляду ліани та врожайності. Цей кущ може прикрасити будь-яку стіну будинку своєю зеленню, створити приємну тінь в альтанці та забезпечити вашу родину свіжими, вітамінними ягодами до самого нового року.
Актинідія Київська Гібридна має наступні характеристики:
- Листопадна ліана до 10 м завдовжки.
- Плоди зеленого забарвлення великі ягоди масою до 18-20 г.
- Врожайність до 7-10 кг з куща та більше, залежить від віку та умов вирощування.
- Смак кисло-солодкий, з суничним ароматом.
- Саджанець актинідії раннього терміну достигання, збір врожаю – остання декада серпня / вересень.
- Кращий запилювач актинідії – чоловічої статі рослина того ж сорту.
- Зона посадки – легка півтінь.
- Актинідія взимку витримує до -30 градусів, укриття не потребує.
- Сорт стійкий до більшості хвороб садових культур.
- Застосування плодів – споживання в свіжому вигляді, всі види кулінарної переробки, для заморозки та сушки.
Посадка актинідії відкритому ґрунті
Для вирощування актинідії вибирають місце біля стіни або відразу висаджують під шпалеру. Найкращий склад грунту на ділянці - родючий суглинок з рН 5,5-6,0. Ліану висаджують у два терміни - навесні в квітні та у вересні/жовтні восени. На кожні 4-5 жіночих рослин потрібна 1 чоловіча рослина. Після поливу саджанець потрібно замульчувати. Далі догляд за рослиною традиційний - поливи, підживлення добривом для плодово-ягідних культур, формування куща, що починається з 3-4 року.
Рослина | |
Культура | ![]() |
Плоди | |
По терміну дозрівання | Ранній |
Місяць дозрівання | Вересень |
Смак | Кисло-Солодкий |
Посадка та догляд | |
Час посадки | Квітень, Весерен, Жовтень |
Потреба в сонці | Півтінь |
Хвороби, шкідники та стійкість | |
Морозостійкість | Морозостійка |