Саджанець яблуні червоном'ясної Байя Маріса (Baya Marisa)
- Виробник:Україна
- Код товару:1332
- Сорт/Модель:Байя Маріса
- Наявність:Закінчився
90 ₴
Мінімальна сума замовлення - 250 грн.
Сорт яблуні Байя Маріса - це кращий ранньозимовий сорт яблук з червоною м'якоттю, плоди якого так чудові. Привабливий колір соковитої м'якоті плоду заворожує і манить з'їсти яблуко прямо зараз. Яблуня Байя Маріса смак має кисло-солодкий, з приємним тонким ароматом полуниці.
Яблуня Байя Маріса висота дорослого дерева досягає 2,5-3 метра і має розкидисту, среднегустую крону.
Квітки - особливо приваблива риса цього сорту, оскільки вони темно-суцільного малиново-червоного кольору, що робить їх відмінною прикрасою весняного саду.
Яблука Байя Маріса користь: глибокий червоний колір Байя Маріса вказує на присутність в шкірі антиоксидантів, які сприяють здоров'ю клітин і можуть допомогти запобігти рак. Байя Маріса також містить вітамін C, харчові волокна і пектин, які допомагають знизити рівень холестерину ЛПНЩ.
Посадка яблуні Байя Маріса . Місце для посадки саджанця яблуні повинно бути відкритим і добре висвітлюватися сонячними променями, захищене від сильних і холодних вітрів. Грунт слід вибирати суглинну, тому, що на піщаних грунтах значно знижується зимостійкість дерева. Схема посадки вибирається 4х1,5 м.
Як доглядати за сортом Байя Маріса. Влітку, особливо в посушливі дні, яблуні необхідний рясний полив, після якого завжди слід розпушувати грунт навколо стовбура і поперек зони крони, що дозволить отримати достатню кількість кисню коріння. Восени і навесні необхідно проводити обрізання яблуні, під час якої видаляються хворі, підмерзлі пагони, а також зайві гілки, товщають крону.
Сорт яблуні Байя Маріса підходить для вживання в їжу, але також може використовуватися в кулінарії, наприклад, в сушених яблучні чіпси, нарізаному яблуці для фруктового салату і яблучному пюре.
Сорт яблуні Байя Маріса (Baya Marisa) опис:
Висота дорослого дерева 2,5 -3 м.
Крона розлога, середньо густа.
Плодоношення починається на 3 рік.
Цвітіння в травні.
Квітки великі темно-малинового кольору.
Маса плода 170-1900 грам.
Форма плоду: кругла.
Колір плоду: темно-червоний, насичений з білими вкрапленнями.
Урожай: збирають в кінці вересня і зберігають в звичайних умовах до січня.
Розташування рослини: сонячна
Високий рівень зимостійкості.
Середня сухостійкість.
Добра транспортабельність.
Характеристика | |
Культура | Яблуня |
Виробник | Україна |
Посадковий матеріал | |
Вік посадкового матеріалу | Многолетники |
Цвітіння | |
Період цвітіння | Май |
Плоди | |
По терміну дозрівання | Середній |
Місяць дозрівання | Октябрь |
Розмір плоду | Крупные (крупноплодные) |
Смак | Сладкие |
Рослина | |
Тип крони | Конусовидные |
Розмір | Среднерослые (полукарликовые) |
Посадка та догляд | |
Час посадки | Апрель |
Потреба в сонці | Солнце |
Хвороби, шкідники та стійкість | |
Морозостійкість | Зимостойкие |