Черешня Сабріна виділяється особливо приємним смаком, та незвичною будовою стовбура. Плоди мають солодкий, ніжний, приємний присмак. Чудово підходить для споживання у свіжому вигляді та приготування різних консервацій. Ягоди крупні, темного забарвлення, гарно виглядають, міцно кріпляться до плодоніжки.
Дерево починає плодоносити вже на другий рік і треба бути готовим до того, що гілля не завжди спроможне витримати напругу. Щоб стовбур не постраждав, а гілки не поламались, варто подбати про надійну опору для цієї черешні. Тому, обираючи місце для посадки черешні Сабріна, зверніть увагу, щоб воно було світле, не захаращене бур’янами, без вітрів, а також була можливість для встановлення опори.
Значних труднощів у вирощуванні даного виду черешні майже немає. Рослина не боїться хвороб і перепадів тепла і холоду, чудово приживається в умовах українського клімату. Щоправда, про молоду рослину варто подбати, захистивши її верхівку на період температури нижче нуля. Можна висаджувати в садку або на присадибній ділянці. Таким чином ви забезпечите себе корисними смачними і поживними ягодами.
Плоди |
По терміну дозрівання | Ранньостиглі |
Місяць дозрівання | Червень-Липень |
Розмір плоду | Крупні (крупноплідні) |
Рослина |
Тип крони | Колоновидні |
Посадка та догляд |
Час посадки | Березень;Квітень;Вересень |
Потреба в сонці | Сонце |