КОНТАКТИ
(096) 128-43-51

Айва

Плодове дерево айви широко застосовується для посадки в садах і присадибних ділянках. За своїм хімічним складом плоди займають лідируюче місце, випереджаючи навіть груші і яблука. Фрукт корисний високим вмістом калію, фосфору, кальцію. Крім того, в склад входить магній, натрій, залізо, селен, мідь.


Хіт
Айва Румбо саджанець Айва Румбо саджанець

Айва Румбо саджанець

Айва Румо - сорт середньостиглий. Дерево середньоросле, середньої густоти. Плоди великі, 350 - 500 г, овальної форми, з маслянистою шорсткою шкіркою жовтого забарвлення з помаранчевим відтінком. М'яко..

90.00 грн.

Айва Румбо саджанець

Айва Румо - сорт середньостиглий. Дерево середньоросле, середньої густоти. Плоди великі, 350 - 500 г, овальної форми, з маслянистою шорсткою шкіркою жовтого забарвлення з помаранчевим відтінком. М'яко..

90.00 грн.

Хіт
Айва Відмінниця саджанець Айва Відмінниця саджанець

Айва Відмінниця саджанець

Айва Відмінниця – яблуковидна, середнього терміну дозрівання, селекція Нікітського ботанічного саду. Дерево середньо-росле 3 - 4 м. заввишки, вступає в плодоношення на 2 - 3-й рік. Самоплідна. Айва цв..

90.00 грн.

Айва Відмінниця саджанець

Айва Відмінниця – яблуковидна, середнього терміну дозрівання, селекція Нікітського ботанічного саду. Дерево середньо-росле 3 - 4 м. заввишки, вступає в плодоношення на 2 - 3-й рік. Самоплідна. Айва цв..

90.00 грн.

Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)


Плоди айви корисні для дітей, виводять токсини і радіоактивні речовини, збагачують тіло корисними мінералами і незамінними вітамінами. З айви готують желе, мармелад, цукати, варення. Крім цього з плодів готують різноманітні напої, наприклад, компоти або соки.
Айва володіє незвичайним смаком, її використовують як гарнір, який прекрасно підходить до м'ясних страв. В кавказькій кухні великою популярністю користується консервована айва. Крім цього плоди можна в'ялити і сушити. Відомий Авіценна рекомендував приймати її з медом при хворобах шлунка і розладах печінки.