Груша Секуї (asian pear Sekui) - відноситься азіатського (японського) сорту груші, відрізняється скороплодностью, високим смаковим якістю плодів, регулярною врожайністю. Плодоношення починається на 3й рік. Знімна зрілість Груші Секу доводиться на третю декаду серпня, плоди можуть зберігається в холодильнику до березня, не втрачаючи при цьому смакових якостей. Дерева середньорослі висотою 2 метри, відрізняються активним ростом до першого плодоношення. Мають пірамідальну форму, властиву колонних дерев.
Плоди мають яблоковидну форму, плоди досить великі, вага груші близько 150-220 грам. Плоди мають тонку шкіру, з карамельно-бронзовим відтінком, покрита білими точками по всьому плоду. М'якоть плоду Секуї - щільна, масляниста, хрумка з біло-жовтуватим, кремовим кольором. Смак солодкий, десертний, без терпкості, з легким ароматом дині.
Груша азіатська Секуї опис:
Опис плода груші: яблуневідна форма плоду має солодкий, десертний смак і бронзову забарвлення.
Ступінь дозрівання: Середньостиглий.
Висота дорослого дерева: 2,5-3 метрів.
Урожайність: висока.
Маса плода: 150-200 грам.
Схема посадки: 3 * 4.
Плодоносить: на 2-3 рік.
Посадка: саджанець слід висаджувати на початку весни до набрякання бруньок або восени після опадання листя.
Грунт: пухка піщано-чорноземна грунт, яка добре пропускає повітря і вологу.
Характеристика |
Виробник | Україна |
Посадковий матеріал |
Вік посадкового матеріалу | Многолетники |
Плоди |
По терміну дозрівання | Среднеспелые |
Місяць дозрівання | Август |
Розмір плоду | Крупные (крупноплодные) |
Смак | Сладкие |
Рослина |
Тип крони | Колоновидные |
Розмір | Среднерослые (полукарликовые) |
Хвороби, шкідники та стійкість |
Морозостійкість | Зимостойкие |