КОНТАКТИ
(096) 128-43-51

Виноград столовий Анюта (саджанець)

Хіт
Виноград столовий Анюта (саджанець)

Виноград столовий Анюта (саджанець)

  • Модель:Анюта
  • Наявність:Є в наявності
  • 75.00 грн.

Виноград сорту Анюта – один із найкращих столових видів, виведених за останні роки. Анюта має великі грона, приємний мускатний аромат та чудові смакові якості. Дозріває протягом 140 днів. Легко витримує низьку температуру аж до -23 градуси. Повною мірою дозріває у другій половині вересня у південних областях. Може давати грона вагою до 1,5 кг. Виноград Анюта найкраще підходить для споживання у свіжому вигляді. Його легко зберігати у прохолодних приміщеннях для зимового використання, а також для транспортування.Найкраще вирощувати виноград на сонячному, теплому та затишному місці (захищеному від холодних зимових вітрів). Грунтові потреби цієї рослини не дуже високі, хоча краще вирощувати лози на легких, гумусових грунтах, які легко нагріваються, з рН 6,5-7,0. Уникайте важких глинистих грунтів. Якщо це не можливо, змішайте його з піском і органічним матеріалом (наприклад, з компостом). Якщо грунт дуже легкий, піщаний та «бідний» на поживні речовини - додайте до нього розкладений компост, Проте не варто перенасичувати землю, тому що тоді лоза буде рости надто швидко, а сам виноград слабо плодоноситиме. Особливо це стосується тих кущів, які посаджені восени. В осінній період багато поживи шкодить зимуванню.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре