Виноград сорту Ландиш української селекції. Вважається безцінним через свої смакові властивості. Найкраще підходить для споживання у свіжому вигляді.Сорт придатний для транспортування та тривалого зберігання. Грона ідеальної форми, середньої ваги 0,5 кг. Колір ягід яскраво жовтий з легким лимонним відтінком. Має приємний мускатний аромат. Найкраще росте у південних областях і добре плодоносить щороку. Вегетаційний період триває від 125 до 145 днів. Виноград Ландиш зберігає товарний вигляд при транспортуванні і тривалому зберіганню навіть протягом зими. Кущі лози винограду Ландиш витримують температуру аж до -21 градусів без спеціального накриття. Розмножувати можна з ранньої весни до пізньої осені. Правильно обрізаний виноград дозволяє отримати багатий і регулярний урожай. Головна мета – підтримка відповідної пропорції між ростом та плодоношенням. Для стабільного вирощування найкраще підходять легка та родюча ділянка землі. Не потребує надмірної обробки хімічними препаратами, оскільки є стійким до шкідників та більшості хвороб. Лозу із важкими гронами у період дозрівання варто піднімати або підв’язувати, щоб запобігти ламанню.
Характеристики рослини |
Особливості | Стабільна урожайність щороку |
Тип посадкового матеріалу | Власнекореневий |
Вік посадкового матеріалу | Однорічні |
Тривалість життя | Однорічні |
Час посадки | Березень |
Потреба в сонці | Сонце |
Характеристики плоду |
Терміни дозрівання | Середньоранні |
Місяць дозрівання | Серпень-Жовтень |
Розмір/вага плоду | Середньорослий |
Колір плоду | Яскраво-жовтий |